Moda ve Magazin Hakkında Herşey

Macaron

Dövülmüş badem , şeker ve yumurta akı ile hazırlanan, genellikle , kahve , çikolata,çilek, fındık, antep fıstığı, vanilya vb. ile koku verilen hamurdan yapılan, dışı gevrek içi yumuşak, küçük yuvarlak pasta. İlk tarifin Rönesans dönemi Venedik’inden geldiği , 1800′lerde Fransızlar tarafından günümüzdeki şekliyle yapıldığı söyleniyor.Eğer tatmak isterseniz Beyaz Fırın’da her tadı mevcut.

Comments on: "Macaron" (2)

  1. Dehşet lezzetli duruyorlarrr… :))

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Connecting to %s

Etiket Bulutu

%d blogcu bunu beğendi: